dags att bilda gäng!

WOW!

När man dubbelbokar sig att vara barnvakt, och dessutom planerar in en tripp till blåbärsskogen löser man det på bästa sätt - alla får följa med. Och vet ni, vi har haft FYRA extra ungar med oss, det innebär att vi varit SJU barn. men det har inte varit någon större skillnad från om vi hade varit iväg med våra. Nu gick inte Klara och Mollie med oss hela tiden, men sen är det nog inte dem som är dem "svåra" att ha med någonstans. dem sköter ju i stort sätt sig själva, haha!

Extra barnen vi hade med oss va Mollie och Elis, Oliver och Neja och i skogen va det fullfart för det mesta. Vi fick turas om att "passa" barn / plocka då där var några av barnen som inte riktigt ville plocka hela tiden. Men det gick bra och vi fick med oss bär hem - det är väl ändå huvudsaken.

Oliver och Neja har precis blivit hämtade, Mollie och Elis stannar en stund till och om en stund kommer även Anna och Kim hit och äter kvällsmat - grillad korv. Mums..

Så underbart.

Trevlig kväll på er!

Vilket gäng! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Upp&nervänt hem. ✌🏻️😅

Familjen ?

Dagen lider mot sitt slut & det får mig att tänka på dagen. Vi har haft en mysig dag idag, trots en något gnällig Vincent. Han var ju vaken två timmar inatt och sov därmed till 8! 💁🏼
Klara däremot kom in smygandes strax innan 7 pch eftersom hon var full av energi så skickade jag it henne i soffan, med telefonen (Vincent låg tätt tätt intill mig & hade jag gått upp och startar tven hade han vaknat 😏) så jag kunde ligga kvar en stund till. Efter en stund kom hon in igen, och bara mös till lillebror vakna.

Sen har vi, läs Klara vänt upp och ner på alla Vincents leksaker, hela bollhavet, hällt ut allt lego och tagit ut alls bilar på mattan. Men varför ska jag klaga när hon har lekt så himla bra idag? 😅 nej, stöket stör mig inte, inte så pass iaf. Dock uppskattar hon inte alls när jag ber henne att städa 😆.

Roger slutade tidigare även idag, så när han kom hem tog vi en fika sen tog vi på oss och gick ut, lagom till Roger gick in kom Nina och Olivia ut och lekte en stund för att sen fortsätta leken inne hos oss medans jag fixade maten.

Kul att se att dem leker så himla bra, oftast. Sen att dem har dagar där dem bara bråkar och har sig, men det är nog fler dagar som dem håller sams och leker fint. 👭

Nu somnar hon sött här bredvid mig, så nu ska jag pussa på henne lite extra för att sen gå ut och kolla vad Vincent och Roger busar med. 👶🏻

Till middag idag blev det köttbullar, sås & potatis. Mums 😍😍
Blev till och med nöjd med maten idag. ✌🏻️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer