Dagens workshop!

Inlägget är i samarbete med WW ViktVäktarna

Det är några veckor sen jag var inne och vägde mig nu, och ska jag vara ärlig har det nog varit mer eller mindre kaos med både mat och val av delikatesser den senaste tiden. Vissa dagar har varit bra, men i det stora hela har det nog mest varit skit.

Jag har kommit in i en svacka, att vara sjuk har tagit hårt på både kropp och knopp. Och istället för att inte äta så frossar jag.. Blö! Jag har ätit det jag kunnat och struntat fullständigt i om det varit onyttigt eller nyttigt. Orken att laga mat har inte funnits där, och därför har det automatiskt blivit dåliga val många dagar. MEN det måste få vara så ibland, det måste få vara naturligt. Att vara sjuk är inget man väljer och jag hade definitivt inte valt att ha halsfluss, TVÅ gånger dessuutom. Men nu hoppas vi att den är borta för gott - för jag saknar minsann inte den..

Vi tog oss in, jag och Melissa till dagens workshop - på cykeln! :D En viktuppgång (en väntad sådan..) men pepp efter mötet. det är detta jag behöver, en sporre varje vecka, motivationen och viljan. Så jag måste komma igång igen, jag ska igång igen. Redan idag och ikväll ska det handlas inför måltiderna framöver.

Vad är din största svaghet? Har du något som du absolut inte kan motstå?!

Jag har.... godis.. Kakor.. blö! Jag önskar jag hade motivationen till att inte vilja kränga. att inte vilja utsätta min kropp för detta. Men jag vet inte. Kanske kan värmen motivera lite till, att visa sig i baddräkt finns ju inte på kartan och det värsta är att säsongen för lättklätt snart är här. Jag kan inte längre dölja mig i stora tröjor.

Jag har viljan, jag har redskapen. Jag ska bara få tummen ur att använda mig av det.
Kokboken är nog min räddning nu, matlistan är helt skriven efter det så nu ska där inte inhandlas något mer gottis.Mellanmålen för hela familjen ska bli nyttigare, och någonstans är det ju inget fel med det. Det är ju bra för oss alla & när man sen lyxar till de med kakor så är det en fest för hela familjen.

Ha en fin torsdag, snart är det helg! :D wiho!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer