Dag 3 - En låt med många minnen

30 dagar!

Oj vad svårt.
ja jag hade väl inte direkt förväntat mig att dessa listorna ska vara lätta rakt genom, men vissa punkter blir nog lättare än andra. Sen är det svårt att komma på något just de dagarna de är också. humf!
Där är egentligen rätt många låtar som väcker minnen för mig men tänkte välja ut tre, istället för en.

Train - hey soul sister Lyssna här! :D
För mig kommer denna låten alltid vara speciell, det räcker att introt spelas igång och jag får upp en miljon bilder i huvudet. Denna låten förknippar jag med gymnasiet, sena kvällar i min lägenhet, studenten men framförallt med min allra bästa vän - Emma. På något sätt blev denna vår låt, och alla minnen tillsammans med min underbara fina vän dyker såklart upp när jag hör denna låten.

Journey - Don't stop believing här är den!
Denna låten får mig att tänka på hösten 2010 i Örebro, får mig att tänka på alla roliga och fina människor jag träffade där uppe, alla fester. Skolan, praktik, bowlingkvällar, härligt umgänge och en liten studentlägenhet i korridor. Det får mig också att tänka på huset jag flyttade upp i lite sådär i smått panik, hos Mathias. Tanken att släppa allt och flytta in hos en människa jag faktiskt inte kände, en människa som jag hade träffat en gång som hastigast men som jag fick otroligt bra kontakt med direkt. - En fantastisk människa, tyvärr finns han inte kvar i livet. Märklig känsla.

Shaggy - Angel Här finns den :)
Denna låten får mig att tänka på när mamma och pappa träffades. Jag vet inte om de var för att den spelades mycket då eller av den anledningen att mamma och pappa hade den som deras låt. Men varje gång jag hör den tänker jag på mamma och pappa iaf. Speciellt på somrar när vi var ute och körde på pappas semester, när vi var på hotell och när vi sov över här och där, bil, tält hotell osv. Att upptäcka Sverige och se mycket var en stor hitt under min uppväxt. Jag tänker också på alla gånger vi varit på Liseberg under tiden jag bodde hemma. Alla kvällar där man fått byta kläder innan man skulle köra hem, för då hade vi avslutat med att åka vattenkarusellerna minst 20gånger. ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Svar: Din vinst är skickad 😃 kom dock iväg lite sent men har den inte trillat in hos dig än så borde den trilla in nästa vecka 😃
nouw.com/jenniferssynpalivet
emmamatildaa
emmamatildaa,
Aha okej. 😃 tänkte mest så de inte försvunnit någonstans 😃
nouw.com/emmamatildaa
emmamatildaa
emmamatildaa,
Den är kommen. Blir ett inlägg om den imorgon ☺️
nouw.com/emmamatildaa