Dag 17 - Mina favoritskor

30 dagar!

Åh, skor har alltid varit en sak som varit varmt om hjärtat. Annars har jag nog inget så som jag gillar lite extra. Så som många har väskor, ett visst klädesplagg, scarfsar, osv. Men jag har ju inget beroende. Inte nu iaf, vet att när jag var yngre kunde jag köpa på mig nya skor hela tiden dock har jag rensat ut och slängt en hel flyttlåda med skor som jag visste jag inte skulle använda igen, av olika anledningar.
Jag älskar skor, men sen är jag för snål. Jag vill inte lägga hundratals kronor på mig själv, på saker till mig när jag kan lägga dem pengarna på saker till barnen. ;)

Men förra året när vi skulle på bröllop hittade jag dessa skorna och blev fast direkt, så enkla men jag tyckte dem va så himla fina! Sen att dem blivit lite skitiga och slitna nu efter att jag använt dem rätt flitigt i sommar, ja de är ju en annan sak ;)

​Sen har jag ju faktiskt dessa med, som varit ett par favoriter för några år sen, jag hittade dessa när jag fixade bland skorna i källaren tidigare i år. Och det kommer helt klart vara ett par skor som används flitigt nu till hösten :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Gillade de sista paret 😍👌🏼
sofiawerlin.se
emmamatildaa
emmamatildaa,
Jag med, lite dammiga bara 🙈
nouw.com/emmamatildaa
Svar; ja men det är lätt att få bort 😃
Kul att du vill vara med och bli månadens blogg 🌸😘
sofiawerlin.se
emmamatildaa
emmamatildaa,
Ja det är ju de, får rolla dem idag 👌🏻 hihi!
Man kan ju försöka iaf, där är ju några som kommer ha större chans 😉
nouw.com/emmamatildaa