Covid-19?

Två dagar utmattad börjar energin, sakta sakta sakta komma tillbaka. Huvudvärken håller sig borta när Alvedon kickar in och det kändes superskönt att komma ut lite ikväll. Covidtestet va negativt, så tänkte att lite friskluft inte kan skada.

Tog en sovmorgon imorse, Roger lämnade barnen och de har stor på skolan/förskolan hela dagen. Och sen när dem kom hem så fick dem pannkakor innan det var dags för fotboll för de två stora. Melissa stanna hemma tills det var dags för Roger att träna, så hon fick några minuter på plats innan det var dags att cykla hem och hoppa i säng. Barnen ville dock inte riktigt det, men det gick mot förmodan rätt okej ändå!

Vincent som har haft såna stora problem med att sova har äntligen inte lika svårt att komma till ro längre, och det är så skönt. Ikväll va det inga protester, eller jo innan dem väl kom i säng men sen somna han i ett nafs. Det var mer Melissa som hann bli övertrött innan vi hann i säng, så hon hade lite problem att somna.
Nu sover dem dock gott, och nu slänger vi oss i soffan en stund innan det är dags att krypa i säng och invänta en morgondag. En dag som jag hoppas blir utan huvudvärk och yrsel. 🙌🏻

Älskade misar har varit mitt sällskap idag 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer