Chockerad!

Familjen ?, Min resa! ????

God kväll!
Tanken var att jag skulle hinna sitta vid datorn innan greys anatomi började, men så blev det icke och därför blir inlägget inte heller som jag tänkt. Haha.
Så får återkomma med det imorgon istället & hitta på något annat ;)

Lyckades med det nästintill omöjliga, fick Vincent att somna i vagnen i förmiddags. Det händer typ aldrig, och har jag otur händer det inte igen. Haha!

Förmiddagen spenderade vi genom att leka, mysa, busa och plocka undan lite här hemma. Tanken var att vi skulle åkt buss in till stan på eftermiddagen och träffat Sofie & hennes son, men planerna ändrades och dem kom till oss istället.
Blev promenad, fruktsallad och prat. ☺️

Det var lite svårt att få dem båda två att vilja vara med på bilden, tror Sofie lyckades bättre än mig. Haha.
Men här är våra sötnosar i alla fall, två veckor som skiljer dem åt. 😍👶🏻

Kvällen har bestått av mys rakt genom.
Åhå vad jag älskar att se kärleken mellan dessa två barn, att se vilken otrolig kärlek Klara har till sin lillebror och så omtänksam hon är.
Sen att han blir tryckt, kelad, pussad, rullad, kittlad, skrämd och allt annat. Det rör han inte ryggen så länge det är Klara som gör det, han har blivit van och tycker allt hon gör är roligt. Till en viss gräns såklart.

Nu är greys slut & mina ögon börjar sudda sig lite smått. Sitter med Vincent i knät fortfarande för han sov så himla oroligt i sin säng så för att ta det säkra före det osäkra fick han bli i min famn tills vi också ska lägga oss.
Så duschen känns meningslös. Känns minst lika svettig & äcklig igen. Haha.

Vägning imorgon, den går nog inte som jag hoppats på. Men sen å andra sidan kan man inte äta massa skir och sen tro att man går ner i vikt.. 😏😩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer