Busigt men snyggt!

Onsdag & idag hittade jag och barnen på lite bus ikväll.

Klara hade något slitna toppar som behövde klippas, så vi tog saken i egna händer och klippte till det.
Jag tyckte själv att det blev bra och Klara va nöjd, vilket för mig är huvudsaken👌🏻

En bra bit kortare och en nöjd Klara ✌🏻

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sjuk.

Lagom besviken på mig själv att jag lät förkylningen ta över. Men kände efter att jag vaknat efter att ha sovit hela dagen att huvudet inte hängde med, feber fanns där och näsan ja den är täppt och rinner om vartannat.
Så tog beslutet att försöka hitta någon som kunde jobba för mig inatt och det lyckades jag. Wiho,
Så nu ligger jag här och lyssnar på när Klara börjar ta djupare andetag och tänkte när hon somnat gå och göra mig en kopp te, och krypa ner i soffan och bli där resten av kvällen.

Hoppas allt är bra med er och att ni slipper förkylningar. Jag har väntat på att bli förkyld i flera månader eftersom resterade del av familjen har legat kassa i omgångar, men jag har klarat mig. tills nu. 😴 aja. Långledighet och massa vilande ska nog få mig på benen snabbt igen! 👌🏻👍🏻

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Vankiva

Gillar

Kommentarer

MVC & gnällig bebis! ;p

Familjen ?

Njuter av lugnet, tystnaden och att bara kunna sitta ner. Iallafall några minuter till innan lilleman förmodligen vaknar igen. 
Vi startade morgonen strax innan 6, och sen har det varit full rulle på barnen. Klara kom in vid 7, vi mös och busa innan det var dags att gå till dagis och lämna av henne. Trodde Vincent skulle sova, åtminstånde påvägen tillbaka men inte det! Han vägrade vagnen totalt så det slutade med att jag tog sjalen och stoppade ner han där istället för att slippa konflikterna. BEH! 
Väl hemma gjorde jag frukost till mig själv, men äta den fick jag minsann knappt göra. Nej för istället blev Vincent pang bom jättetrött och bara skrek i ren förtvivlan. Och kom till ro, ja de gjorde han ju såklart inte de heller i första taget. 
När klockan närmare sig halv 10 insåg han att okej de är kanske dags för mat, men knappt det ville han ha för när han började äta började också ögonen gå i kors direkt - och sova ville han ju absolut inte göra ;)
Efter mycket om och men somnade han i alla fall och sov en knapp halvtimme. Så det var en grinig Vincent jag hade med mig in till stan och MVC där det var dags för cellprov. Men det gick och när vi var färdiga där fick jag i han lite mat och sen somnade han, och sover fortfarande! 
Klara är ute och leker för tillfället, hon passade på i det fina vädret, och jag som tänkte vi skulle mysa tillsammans i soffan och samla krafter inför ikväll. Men det gör vi nog en stund senare iaf. haha

Ikväll ska vi till Rogers föräldrar för svärfar fyller år, så det bjuds på kvällsmat, tårta & trevligt sällskap :) 

Nu hör jag Klara så nu få jag nog min mysstund iaf :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer