Busdag!

Familjen ?

Godkväll finisar!
Ikväll sitter jag och päser i fåtöljen framför en film hemma hos Rasmus & Malin, barnen har precis somnat. - javisst vi har vänt på dygnet. 😅 haha!
Men dem sover iaf och det är det viktigaste just nu.
Idag har vi hunnit med en del, först va det god frukost på hotellet och packa alla grejerna igen. Vi hann även bli av med Klara medans vi satt och åt frukost. Hon hittade en flicka att leka med, de lekte även igår efter maten. Full fart och lika mycket energi båda två, underbart att se!
Men det blev helt plötsligt knäpptyst och såklart började vi undra, först gick hennes mamma och kolla en sväng. - utan resultat, sen gick hennes pappa men kom även han tillbaka utan flickorna så det sluta med att vi alla letade efter flickorna. Som hade sprungit upp till vår våning och även lyckats få städerskan att öppna dörren så dem kunde in och busa i sängen. 🙄 haha.
dem hade kul iaf och det är väl huvudsaken. dock höll vi på att komma försent till kalaset för Minya på busfabriken men sån tur var hann vi eftersom hotellet bara låg 4minuter därifrån. Wiho✌🏻
Där var det bus i flera timmar och lagom till klockan 15 begav vi oss vidare till nästa äventyr. Ett äventyr i sig att ha två barn i bilen i 2,5timme. Speciellt när barnen inre tycker om att åka bil. Men lyckligtvis somnade Klara innan vi ens hann ut ifrån Helsingborg och Vincent somnade lagom i Mellbystrand så resan upp till Göteborg gick bra.

kan av någon anledning inte lägga upp bilder så det får bli ett inlägg utan bilder :( haha.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Familjen ?
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Kolla din mail 😚
nouw.com/jenniferssynpalivet
emmamatildaa
emmamatildaa,
Har inte fått något?:/
nouw.com/emmamatildaa