bus eller godis.

Godkvällens, eller ja. snarare natt snart och här sitter jag (full med energi tänkte jag skriva, men då hade jag minsann ljugit för er)
Jag är egentligen trött, ögonen grusas emellanåt och ena ögat kliar något extremt på fransarna så jag borde tvätta mig innan jag lägger mig - note till mig själv!

Melissa ligger här och hostar bredvid mig och jag väntar väl i stort sätt mer eller mindre på att hon ska vakna så pass så jag kan ge henne hostmedicin för att sen kunna somna om henne innan vi går upp och lägger oss i sängen istället. Väntar jag med medicinen tills vi kommer upp finns risk för att storebror också vaknar och blir orolig, men vi får se. Lugnar hostan ned sig är det ju inte tvunget att ge medicin innan vi går upp.

Idag har dagen varit bra, den har gått i ett och vi har fått det vi skulle göra gjort, vi har även hunnit pyssla lite medans lillasyster sov. Båda barnen var lyriska och även jag blir som barn på nytt när det kommer till pyssel och rita, och varje gång vi göra det försöker jag förstå varför vi inte gör det oftare - jo för att Vincent tycker det är roligt i kanske minuter, sen är han mest besvärad och hittar på bus. haha!

Ikväll fick barnen gå sitt första bus eller godis, jag är egentligen lite emot det men barnen var jätteglada så då får jag väl med vara glad för det. haha! Vincent handlade polisdräkt igår, och Klara hon var stolt en lila häxa med smink - och lilla Melissa. Tanken va såklart att hon också skulle gå med, men inte att hon skulle bli utsmyckad. Men hon satte sig på stolen när jag började sminka de andra, och vips va hon med sminkad, lite läskig va hon faktiskt. haha!

Klara va dock lite besviken över att hon inte fick busa, hon hade ju förberett med små pappersbitar. haha!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Emma,
Asså jag får paniiiiik sicka gullungar!!!! Vad tror du är mest uppskattat för dem små? Bus Eller Godis eller att gå påskkärring? 😃
www.madurban.se
carro,
Vilket härligt litet gäng som fick gå på bus eller godis promenad och knacka på dörrar.Dessa hade jag lätt gett lite godis eller frukt till.Vad roligt att alla barnen ville bli sminkade.Är det du som har smnikat hela gänget?Jag älskar också att sitta ner och pyssla
.cuevas.blogg.se