Bryta mot regler.

Onödigt vetande

Godmorgon.
Det finns fördelar och nackdelar med det mesta men imorse va det nog mest nackdelar till att vara Hundvakter. 😂 Vincent vaknade och ville ha mat strax innan 7, vilket innebĂ€r att Flinga ocksĂ„ vakna. Hade inte flinga börjat tassa rundor hade bĂ„de jag och Vincent förmodligen somnat om gott igen 😮 haha!
Men ist gick vi upp, klÀdde pÄ oss och slÀppte ut henne sÄ hon fick kissa. Sen gav vi henne frukost och om en stund tÀnkte jag att vi skulle ut och rasta henne ordentligt.
Jag och flinga va ute och gick en lĂ„ng promenad med Senita och hennes hund Dallas igĂ„rkvĂ€ll, riktigt skönt och de Ă€r vĂ€l en av de anledningarna till varför jag hade velat ha hund. - man MÅSTE ute och röra pĂ„ sig,😅 men lĂ„nehund ibland passar nog bĂ€ttre, just nu iaf!!

Vincent somnade vid 20 igĂ„r, och vaknade igen efter 1,5timme vilket Innebar att han somnade inte om förens nĂ€rmare 01.. SĂ„ att han vakna strax innan 7, ja det var inte speciellt planerat. Men jag kĂ€nner mig iaf inte trött, inte just nu utan det kĂ€nns helt okej. đŸ‘đŸ»

Planerna för idag, förutom att passa och rasta flinga Àr inte mÄnga. Vi har bestÀmt frukostdejt med Senita, Martin och Oliver sÄ vi ska gÄ bort dÀr om ett tag.
Men sen blir det bara att ta det lugnt, förmodligen in och handla inför imorgon nĂ€r vi ska pĂ„ familjeĂ€ventyr âœŒđŸ»ïž och sĂ„ kanske det blir en tripp öraholma och hĂ€lsa pĂ„ (och kela med kisebebisarna 😍).

Men nu ska jag mysa med lilleman som visserligen inte ens Ă€r i nĂ€rheten av mig, han bara kryper pĂ„ nya upptĂ€ckter hela tiden 😂
SĂ„ ska jag lĂ€gga in telefonen i sovrummet âœŒđŸ»ïž(ibland fĂ„r man bryta mot sina egna regler, lite)

Ha en fin dag, i förhoppningsvis vĂ€rmen! ☀

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer