blött!

Något blötare, något fattigare - men vad gör de när barnen sköter sig superbra och kvällen är sådär lite extra bra?

Hästvedamarknad bjöd på godis, brända mandlar och langos (Roger åt sillamacka, barnen korv och hambugare). Det regna mestadels av tiden, men barnen va glada så vi hängde inte läpp över det.


jag älskar min familj.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Lillgrodan!

Det finns verkligen inget bättre sätt att vakna på än att barnen kryper ner bredvid en. Jag tycker det är så himla mysigt när vi rätt som det är ligger och trängs 5stycken i vår 160säng klockan 8 på morgonen. 😍 ja jag är kanske knäpp men det gjorde hela min dag. - underbara söndag med barn och sambo! 👌🏻

Melissa vakna först, redan där märkte jag att njaaaa något felas. Hon va lite gnällig men ändå glad och sprallig, och blev superlycklig när syskonen även vakna och kom in.

Klara fixade frukost idag, och kom även in med en teckning som hon hade ritat och skrivit själv - underbart!
Efter frukosten blev det lite lek innan vi bestämde oss för hur dagen skulle se ut.
Sagt och gjort, vi bestämde oss för att grilla till kvällsmat & någonstans under dagen ville vi hinna med och köra till Rogers föräldrar och hälsa på.
Strax innan lunch styrde vi bilen till stan för att handla, och när vi hade genomlidit hela affären avslutade vi med att äta lunch i förbutiken. 😆✌🏻 perfekt för denna lata mamman som faktiskt inte ens orkade tänka på mat idag.

När alla magar var mätta och trätta styrde vi bilen hem, lämnade Av det vi hade handlat och körde till Rogers föräldrar där vi även blev hela eftermiddagen på både tårtkalas och barnen hjälpte till med att köra ved. 😃

Väl hemma tyckte vi att Melissa hade börjar bli mer och mer hängig, och klängig. Kanske inte så konstigt med tanke på stt tempen visade 39.6 och det kändes som hon skulle kunna koka ägg på hela kroppen. - ingen välling gick ner så natten blir nog spännande eftersom brösten har ställt in sig på att hon äter 1-2 gånger på natten - that’s it. Men det lär nog bli fler gånger inatt. Vilket är sååååå jobbigt då hon har sån förskräcklig hosta och alla vet ju att mjölk gör att slemmet blir värre - wiho. Borde ju ändå vara bättre att dricka bröstmjölk än välling när man är slemmig..

Aja. Lilla grodan sover, hostar till ibland men sover. Jag hoppas hon får en bra natt så vi alla kan sova.
Natti ❤️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm S

Gillar

Kommentarer

En dag på vift!

Godkvällens!
Ikväll leker barnen fint & jag hoppas den sista timmen innan läggdags blir super.
Vi är lite sent på det med kvällsmat och bestämde oss för macka och Yoggi.👌🏻
Sådär för mina sp. Men det får gå ikväll för jag har verkens ork eller lust att stå och laga något. 💁🏻

Idag har vi varit iväg hela dagen, först körde vi till maxomorras outlet och hittade lite söta kläder till barnen, sen körde vi vidare till Ikea för lunch och lite strosande. 🤗 där fick några småsaker som ljus, servetter & ljusfat följa med hem. Va sugen på en lampa till källaren och ångrar mig så att jag inte tog den, så får kanske köra dit en dag snart igen 🙈😂

Nej nu blir det mys med mina tre små gryn medans Roger är inne och tittar på raggarbilar ;)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm S

Gillar

Kommentarer