Bloggmiddagen & goodiebag! 😍

Hej fina ni!
Nu ligger jag nedbäddad på hotellet och ska nog snart försöka sova. Dagen och kvällen har gått så himla fort, men jag är så fruktansvärt trött nu och behöver förmodligen all sömn jag kan få innan vi beger oss hem imorgon. Haha!
Vi pratade om Ullared påvägen hem, men vi får väl se hur det blir med det. Haha. Kan bli dyrt, och farligt vilket kanske inte är de bästa, men vem vet.

Bloggmiddagen med alla töser som va där va iaf jättetrevlig! Där va två fulla goodiebags till alla
Med massa olika saker. Sen va där massa vinster, 4vinster var som blev lottade och valda efterhand. Jag valde en Tupperwareburk till Klara, en sångpåse till Vincent, ett presentkort till mig själv och en liten söt väska från libero med schampo, olja och sånt bra och ha till lilleman. 👌🏻.
Bättre inlägg på det kommer imorgon när jag är på hemma plan, men nedan finner ni en samlad bild på allt, både vinster och goodiebag som jag fick ikväll!

Tack återigen Marica för att jag fick delta i denna bloggmiddagen! 🙋🏼❣

Lista på sponsorerna och bättre bilder får fixas imorgon (idag..) nu ska jag sova, och snarka sönder Maddes öron. 😂🙈

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Falkenberg

Gillar

Kommentarer

bucketlistadventures
bucketlistadventures,
Hej, vilken fin blogg! Kolla gärna in min blogg, vi är ett par som snart ska ge oss iväg på en backpacking resa i Asien i flera månader och sedan resa vidare på heltid för att se världen! Följ med oss både under reseplaneringen och under våra galna äventyr! 😊
nouw.com/bucketlistadventures
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Tack för att jag fick åka med er tjejer! Hade riktigt trevlig! Skulle verkligen vara kul att ses igen!! Kör försiktigt hem! Kram <3
nouw.com/angelicaelversson
Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Tack för en fantastisk kväll 😍
nouw.com/jasmineivanoff