Bli kvitt din mjäll & njut lite extra av livet.

Inlägget är i samarbete med Mjällbusters!

Mjäll är något många av oss är drabbade av, men det behöver inte heller vara några problem.
Jag vet att när jag växte upp va det nästan en skam att ha mjäll, det var något pinsamt - nästan lika pinsamt som att ha löss. I alla fall där jag bodde. Det var inget man pratade högt om jag gud nåde om du råkade ha med dig ett mjällschampo till badet/idrotten det kunde bli riktigt jobbigt. Och varför skulle de ens vara så?
Kanske är det fortfarande så att vara tonåring, allt som avviker från de vanliga är pinsamt, likaså Mjäll. Men någonstans är det nog lättare att handskas med just Mjäll idag då det har kommit så mycket bättre och effektivare Mjällschampo på marknaden och en av dem är ett bra och effektivt mjällschampo från Mjällbusters.

"Vårat mjällschampo är framtaget i Sverige för ett skandinaviskt klimat och tänkt för ett modern aktiv människa. Det passar naturligtvis lika bra för kvinnor som för män. "

Citatet är taget från mjällbusters hemsida.

Många schampo som finns ute på marknaden idag är daglig användning, alltid. Har du börjat med de så ska du helst inte sluta. Dels för att håret vänjer sig vid de och för att någonstans blir det egentligen inte kvitt dina bekymmer på riktigt. Inne på Mjällbusters hemsida finns en tydlig instruktion hur de tycker man ska behandla med sitt schampo. Där börjas med daglig användning i 5dagar, för att sen trappa ner det till 1-2dagar i veckan beroende på pass mycket problem man har.

Bli kvitt dina vita prickar på den svarta klänningen eller kavajen. Våga vara aktiv utan att vara rädd för att det ska drössla mjäll, för inte vill du väl behöva gå och klia dig i huvudet hela dagarna på grund av din torra hårbotten. Och inte heller vill du lägga en förmögenhet på ett schampo som i sin tur kanske ger dig risigt hår? Nej. Klicka in, unna dig ett nytt vårdande schampo från Mjällbusters och fortsätt njut av livet. :D

Eller det är kanske inte dina vita prickar du vill bli av med, är de kompisens eller det är din sambos? Se det som en present till er båda, kanske lagom till alla hjärtans dag nästa månad? haha

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer