Blandade känslor inför julen.

Godkväll kära ni! Idag har varit en bra dag, förutom den hemska hemska huvudvärken jag vaknade med imorse. Den har nämligen hängt i mer eller mindre hela dagen, men jag har kämpat på och sån tur är har Vincent varit på toppen humör och därför gjort allt så himla mycket lättare för mig idag vilket har varit super!

I eftermiddags va Oliver och Senita här en stund, lekte och tragga massa skit. Alltid lika trevligt, både för mig och barnen. :) Och nu ikväll när barnen har somnat så ligger jag i soffan och tar det lugnt, inte många knop. Nej det får bli morgondagens beskymmer för imorgon ska jag minsann ta ett ryck här igen. Sen ska leksakerna sorteras lite till för nu under julen får vi nog sätta ner en del i källaren eftersom vi ska ta in granen imorgon och tanken är att den ska stå där leksaker står nu. Haha. Så någon korg får vi nog flytta ner, hade velat flytta ner legot och bollarna men det är nog bara för att det är verkligen överallt när de leks med det. Men sen, ja det är ju bland det roligaste ;)

Men vi får se, något får vi iaf hitta på eftersom alla leksaker inte kommer få plats. :)
Hur firar ni julen iår? Vi har kört varannat år de senaste åren, så det har varit ena året med min sida, och sen andra året med Rogers sida. Och förra året firade vi med Rogers familj. - Mamma, pappa och syskon med respektive. Så iår är det egentligen dags för julfirande med min familj, men eftersom vi inte har någon kontakt med dem i nuläget så blir det inte så detta året, men mer om det i ett annat inlägg.
Iår blir det iaf lite firade med min finaste finaste familj, och sen Rogers föräldrar kommer hit på kvällen och firar lite med oss. :)
Blir nog lagom!

Nej nu ska jag se ifall där är något bra på tv ikväll, är ju i min ensamhet ikväll eftersom barnen sover (pepparpeppar!!!) och Roger tränar :)

Puss & kram på er alla fina, ta hand om era kära.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Hässleholm

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Hoppas ni får en mega mysig jul även fast det ej blir med din familj <3
nouw.com/jenniferofhbg
Hoppas ni får en mysig jul ändå 😊.
sofiawerlin.se/
Lifeandkids
Lifeandkids,
Vi hoppas ni får en härlig jul trots allt ❤ firar inte heller med min familj detta året - det är tur man har sina barn o sin "egen" lilla familj när det blir så ❤
nouw.com/lifeandkids