Bildlös!

Emma-Matilda ??, Familjen ?, Onödigt vetande

​Godkväll finisar! Hur har ni det i höstmörkret? Här har det regnat större delar av dagen och vi har fått massor gjort idag, eller ja. Vissa i familjen har varit mer flitiga än andra, behöver väl inte säga mer? haha.
Fick med mig hela familjen på fredaghandling, eller rättare sagt handling inför kalaset på söndag. Wiho, jag slapp själv! Men självklart hittade vi inte allt vi behövde så vi fick köra Hässleholm runt och leta, det med en något trött Klara och en tjurig Vincent som var ännu tröttare. Menmen! Vi hade inte lycka i Hässleholm, men smart som min sambo är kom han och tänka på förmedlingscentralen i Tyringe, sagt och gjort. Han tog båda barnen med sig och körde dit. Och vad gjorde jag då? Jo jag hängde upp tvätt och hann plocka undan i hela huset, jajamensan. ;)

de hittade vad de sökte och allt var klart, trodde jag. Roger påminde mig om godiset, vadå godiset? Jo godispåsarna till barnen, Det hade jag såklart helt glömt. Eller ja, inte glömt för jag hade faktiskt skrivit upp det men sen fick Vincent listan att leka med när vi hade barnmat, räkor och just godis kvar. Men vi kom ihåg räkor och barnmat iaf. 
Men jag fick istället köra in nu ikväll, till hemmakväll - så mycket bättre godis :D haha.
Så nu har jag ångest över att jag suttit och krängt godis, puh.. Aja, kan behöva den extra energin inför passet på jobbet imorgon - som jag längtar.. eller inte!

Nu ska jag iaf gå och lägga mig, så någon senare bloggning änsåhär blir det inte. det blir inte heller tid till att kolla genom alla bloggar jag brukar göra innan jag somnar. Får ta igen de imorgon, om tiden finns till de.
Godnatt :D


Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Mysigt med kalas! 😊
Sov gott fina du ⭐️
sofiawerlin.se
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Haha jag har det ensamt haha. Lyssnar på någon live på facebook och dricker coca cola haha.

Oh spännande, nu är det inte många timmar kvar tills våra inlägg publiceras 😃 😉
nouw.com/jenniferofhbg