Bildlös..

Allmänt
Ögonen går nästintill i kors, men jag vill inte gå och lägga mig innan R kommer vem. Dock får vi se hur det blir med den punkten för jag somnar nog innan han hunnit hem om jag har otur. 
Jobbat Idag, första dagen denna veckan. Kändes bra men ändå jättejobbigt. Min trötthet börjar gå ut över jobbet och det hade varit så skönt att få reda på varför jag är så förbannat trött och varför jag har sån jäkla huvudvärk alltid. Och inte bara få som svar "proverna såg bra ut så vi går inte vidare" i ett brev. Ja men jag tackar! Får försöka komma i kontakt med henne i nästa vecka för detta håller inte, men först är det jobbehelg framför. Ska ut och äta och bowla med några (typ 15st;))från jobbet imorgon vilket ska bli trevligt, dels att göra något som bryter lite från det man brukar göra, dessutom med människor man inte brukar göra sånt med. Gillar mina kollegor så det blir nog toppen!
Har varit och tränat med Wandy på korpen idag, välbehövligt ovh det är sjukt vad otränad man är. Haha men jag ska minsann jobba mig i form ovh nå mitt mål. Så är det bara!
Nej nu ska jag dricka upp mitt te sen blir det nog sängen, annars lär jag nog inte komma upp imorgon. -.-
Puss&kram

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer