bebisklĂ€der 🙈

Godmorgon finisar!
Hur Àr det med er? HÀr Àr det faktiskt bara sÄdÀr, kÀnns som jag Àtit nÄgot kroppen inte tyckte om igÄr. Började kÀnns mig knas i magen redan igÄr, och sjÀlvklart gÄr ju alla tankar pÄ att de skulle kunna vara nÄgot med bebis, men troligtvis inte. Sammandragningarna dÀremot, Uh..
GĂ„rdagen pĂ„ Ikea och sen att vi va och handla pĂ„ eftermiddagen va nog ingen bra kombo, ryggen vĂ€rker idag och ja. Sammandragningarna hĂ„ller fortfarande i sig trots att jag sovit.. FĂ„r se vad det blir av de, inga onda tack och lov. Mest obehagliga sĂ„ de Ă€r vĂ€l bara att förvĂ€nta sig de resten av tiden nu. đŸ€”

Till nÄgot helt annat, eller ja egentligen inte för mycket kretsar kring bebis. Men de blir vÀl sÄ.
Jag la ju en hög med vit klÀder i klorin hÀrromdagen, och sen en hög med ljusa med tryck/mönster eller fÀrger pÄ i blöt med vanish. Dessa slÀngde jag sen i maskinen dagen efter och igÄr plockade jag ner dem frÄn torkstÀllningen, förstÄr ni lyckan om jag sÀger "jaaaaaaa, nÀstan alla flÀckar Àr borta!!!!" Wihooooo!
De flesta flĂ€ckar Ă€r borta och klĂ€derna kommer kunna anvĂ€ndas. Överlycklig eftersom dĂ€r va nĂ„gra sĂ„ kallade favoriter sen Klara va liten 🙈

Fick Ă€ven ett ryck att tvĂ€tta en maskin till med bebisklĂ€der, tĂ€nker lite som sĂ„. Även om det Ă€r tidigt att börja tvĂ€tta upp sĂ„ gĂ„r tiden sĂ„ himla fort och jag tror jag kommer tacka mig sjĂ€lv nĂ€r foglossningen blivit vĂ€rre och vĂ€rmen kommer att jag inte behöver stĂ„ med det dĂ„. âœŒđŸ»ïž

Sen ska möget bara strykas och fÄ sin plats, haha..
Men ja, nu Ă€r det frukost med Roger och Vincent. Klara Ă€r ju pĂ„ dagis i vanlig ordning sĂ„hĂ€r en torsdag. đŸ‘ŒđŸ»

Puss & kram Emma-Matilda

  • NĂ€ra Finja

Gillar

Kommentarer