Bad & äventyr!

Vilken tokig kväll det blev...
haha.

men först.

Bad stod på schemat och vi styrde bilen till Hästveda och Lursjön. Barnen badade som aldrig förr och vädret va något mulet men ändå helt okej. Senita, barnen och Senitas mamma va också där så barnen fick någon att leka med och jag tragga - stackars Roger kunde inte ens sola i solen för den va mestadels i moln.
Där planerades även spontattripp till Kristianstad. Men vet ni.

När vi gick ner till bussen här i Finja för att ta oss till Hässleholm - då va den försenad, så pass försenad att vi bestämde oss för att gå hem och hämta vår ena bil. Sagt och gjort, och vi var påväg.
När vi kom till Hässleholm för att ta tåget till Kristianstad va alla tågen inställda pga någon ledning som hade gått sönder eller likande. Att ta bilen till Kristianstad kunde vi väl gjort, men tanken va att vi skulle unna oss någon form av alkhol, tragga skit och bara glömma för en stund att vi hade trotsiga barn hemma. Så vi bestämde oss för att ställa bilen i Hässleholm och kolla ifall vi kunde tränga in oss på de fullbokade restaurangerna i stan.

Det roliga va att när vi kom av bilen säger Senita "jag har spräckt byxorna" haha.. Jo mycket riktigt, hon hade spräckt byxorna i rumpan och sån tur va hade hon en kofta hon knöt runt. Men visst, det syndes inte så jättetydligt men ändå.

Harrys hade nästan fullt, men bredvid högtalaren fick vi plats - fem centimenter från tre karlar som satt vid bordet bredvid. Men visst, dem störde inte oss och förmodligen störde vi dem mer med vårt skratt och fniss och dåliga svar på quizen vi hamna på. haha!

Vi kom inte sist, vi hann med några cider och drinkar. Åt gott och traggade i timmar innan det var dags att ta bussen hem och sova. trötta småbarnsmammor, javisst. När klockan passerade 22 gäspa vi några gånger båda två.

Tack för en supertrevlig kväll. Det får vi göra om snart :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer