Back on track!

Godkvällen finisar!
Vi är för en stund sen hemkomna från min mormor där jag och barnen har spenderat hela dagen, och Roger halva då han gjorde oss sällskap från klockan 16.
Jag och barnen ställde klockan för att hinna med bussen 9.11, för andra kanske det är förmiddag men för oss som fortfarande inte vänt rätt dygnet är det minsann morgon. Men vi pallrade oss upp, barnen fick sova in i det sista och utan att det blev stressigt, dåligt humör eller sura miner så tog vi oss faktiskt i bra tid till bussen! wiho.
Tur va väl att vi va tidiga, för det var minsann bussen med. Sist det hände va när Vincent låg i min mage och vi missade bussen med två minuter för att den va två minuter tidig..

Eftersom min mormor bor i Landskrona är det ett litet meck att ta sig dit, buss - tåg - tåg och sen återigen buss när man väl är i Landskrona. MEN barnen skötte sig exemplariskt trots spårbyte precis när tåget rullande in.. Och jag kände mig verkligen stolt över våra tre som guldklimpar.
Överlag har de skött sig, men jag förstår samtidigt frustrationen från barnen i hennes lägenhet. Där inte direkt något utrymme att leka och inga leksaker och jag orkade faktiskt inte trycka ner mer saker i vagnen, annars kunde jag väl tagit med några leksaker.
Vi löste det dock genom att gå ut en runda, på stan - för att kolla rean. Tror ni barnen jublade? haha..
Inte direkt, men denna mamman fyndande minsann massa fina kläder till barnen och en tröja till mig själv, det var minsann inte dåligt! Så med det sagt va nog rean bättre i Landskrona än i Hässleholm!

I detta nu sitter jag och kränger popkorn i köket, i min ensamhet.
Roger är nere i källaren och fixar med sina nya leksaker (Eller kanske julklapp, haha) Han köpte minsann det till sig själv iaf så att jag tänker minsann inte ha dåligt samvete för att jag gjort av med pengar idag. HAHA!

Datorn är uppkopplad, och jag vet faktiskt inte sist den va det. Jag kommer inte ens ihåg, och det är rätt illa. I alla fall när man som jag brunnit för bloggen och haft det som intresse. Men när vi blev magsjuka innan jul försvann all energi och ork till allt annat än familjen.
Och sen att julen i sig är jobbig - ja det gjorde ju såklart inte saken bättre.

MEN nu slipper ni minsann inte mig igen, jag är tillbaka och fingrarna ska knappa så dem blöder. ;)

Som jag älskar han, som jag älskar oss!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Så fint att ni åkte till din mormor. Passa på att vara mycket med henne. Skönt att barnen skötte sig bra på buss och tåg.
nouw.com/jennysvardag
Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Va kul att du e tbx 😃
nouw.com/dajsiiiy
moiii
moiii,
Så fina bilder, skönt att dom skötte sig så bra trots byten 😊
nouw.com/moiii
Pärla,
Skönt att få komma hem igen kan jag tänka mig även om det är trevligt att vara iväg.
shinelikeapearl.se
deveny,
Det er jo godt å slappe av litt og snu litt på døgnet. Håper det går greit å komme tilbake til vanlige rutiner.
www.deveny.no
Annaasvensson
Annaasvensson,
Så fina bilder! hoppas du får en bra dag🥰
nouw.com/annaasvensson
Aldenfalk
Aldenfalk,
Kul med en lite trip, kan känna igen känslan och resa iväg med barnen, dock har ja två. hehe shopping på rean är också riktigt roande tycker ja men inte barnen hehe popcorn är ju inte heller helt fel, älskar cheddar popcorn ja 😃 ha en fin dag
nouw.com/aldenfalk
Marie,
Bara ler. TRE BARN och göra den trippen, plus en tur på stan. Alltså.. vi har två och jag backar för att ens handla mat med dem ensam. Du är en riktigt inspiration som mamma och jag har mycket att lära om attityden till hur man kan tänka kring barnen. Tack och ha en fin dag!
mariewigunsjo.se
Så fullt upp ni haft 😃. Mysigt att åka dit även om det låter som det låg en hel del planering bakom 😊. Kul att du kommer komma igång med skrivandet igen 😊
www.saramadeleine.se
Fröken Rödlök,
Vilka duktiga barn du har =) Roligt när de är duktiga och följer sin mamma och lyssnar! Jag känner samma sak sedan jag började plugga.. Jag har inte samma intresse och ork för bloggen längre, det är rätt synd. Jag kan sakna det emellanåt men ändå inte liksom.
www.frokenrodlok.se