Babysång!

Familjen ?, Onödigt vetande

Godmorgon alla fina människor!
Idag vaknade barnen samtidigt som Roger gick upp till jobbet, eller ja Vincent vakna och skulle tvunget väcka sin trötta syster. Dock tog det inte så lång tid innan hon la armen om honom och började mysa och sen övergick de ganska snabbt till bus eftersom han var på strålande humör.
Även inatt har det varit fullt i sängen, både Vincent och Klara har sovit mellan oss, mysigt men ack så trångt i vår 160säng. Mest synd om Roger som nästan alltid ligger ute på kanten, ute på ramen och säkerligen ibland nästan utanför..

Planerna idag är att vi ska följa med Sofie och Jacob till babysången i Tyringe. Vi brukar vara på babyrytmik, men har inte provat på babysången så tänkte det kunde vara kul att göra det med. :)
Där efter blir det att ta tag i städningen, och sen tänkte jag försöka hinna med och baka bullar idag. Är så sjukt sugen på kanelbullar, visserligen rätt bra att inte ha det hemma för då äter man inte heller. Men ja, det kan vara bra att ha om här kommer hit någon oanmäld, som är fikasugen. Haha

Angående det med att barnen sover i vår säng, ja det kommer jag återkomma till under dagen. För just nu känner jag inte riktigt att jag hinner det. Sofie är här när som helst och detta skulle bara bli ett kort och snabbt inlägg såhär på morgonkvisten när Klara är lämnad på dagis och Vincent han har somnat.

På återseende!
Ni får ha en fantastisk dag idag, för det tänkte jag! :D
​Blir en lite äldre bild på barnen, då jag sitter vid datorn för omväxlingsskull & där har jag inte några nya bilder för jag har inte haft orken att lägga över från telefonen! ;)

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer