Att vara där men ändå inte.

Vi hann i stort sätt bara lägga oss i sängen innan Roger säger ”Klara öppna grinden, oh snart går larmet”.
Gaaah. Paniken rusade genom kroppen och upp kvickt för att stoppa en icke vaken Klara. Hon har gått i sömnen flertal gånger den senaste tiden och det är lika läskigt varje gång, hon är där men ändå inte.
Ett säkert tecken är att hon inte har sin filt med sig, den har hon ALLTID med sig kvälls och nattetid när hon vaknar. Men ser man på blicken, att hon inte är där - sjukt läskigt.
Och som igårkväll. Där skulle vår mycket mörkrädda dotter gå ner i källaren, utan att tända lampan. Humf? Det går liksom inte ihop sig att hon skulle göra det vaken.
Såklart kommer det en miljon tankar om ifall hon skulle gå ut, eller gå ner i källaren igen. Men som Roger sa, larmet går ju och få hör vi henne. Men ändå. Läskig tanke, jag hade förmodligen kissat på mig om jag vaknat av att larmet gått. Jag hade ju inte tänkt att det ”bara” va Klara som va på nattrunda utan jag hade nog tänkt att där var något i huset. Måtte det aldrig hände. 🙏🏻

Nattskräck & att gå i sömnen, det går visst hand i hand. 😴😩

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Min bror Marcus gick alltid i sömne som yngre. Jag minns när jag och Caspers pappa precis hade flyttat ihop för cirka 13 år sedan så sov M hos oss och gick si sömna. Då försökte han ta sig ut på balkongen :O
nouw.com/jenniferssynpalivet
emmamatildaa
emmamatildaa,
haha men usch. ja jag har hört om barn som gått i sömnen och tagit sig ut 😩
nouw.com/emmamatildaa
emmamatildaa
emmamatildaa,
haha men usch. ja jag har hört om barn som gått i sömnen och tagit sig ut 😩
nouw.com/emmamatildaa