Att ta något utan att betala.

Familjen ?

Godmorgon!
Solen skiner och i stugan är det jättevarmt, men det kan ju också vara så att jag har två barn kloss i kloss med mig. Och varför detta när vi har så stor säng? Haha
Det börjar dra ihop sig för att gå upp och göra vid sig, men ligger och njuter lite till. Sen är jag lite i valet och kvalet vad jag ska ha på mig. Köpte en byxdress igår, och ett par shorts och några linnen. Har packat ner allt utom byxdressen och shortsen & ett linne, men jag vet inte vilket jag ska ha på mig. Sen känns det sådär att ta på sig kläderna jag handlade på just gekås igår. 😂 bara dem inte tror jag snott det. 😱 haha.
Men måste ha något av det jag handlade då allt annat jag tog med mig är i tvättpåsen✌🏻️

Blandade känslor om idag, enda delen av mig vill in på Ullared och trängas med folk, andra delen vill bara rakt hem. Men jag vill samtidigt handla något litet till barnen, speciellt till Klara som hon kan förknippa med att hon fick när vi var iväg här. Men är rädd för att det lär bli mer än något litet 😏 haha!

Aja, nu ska jag iaf upp och göra vid mig och så innan resten av familjen vaknar. Dock vaknar nog barnen när dem märker att jag är borta. Brukar vara så. Haha!

Har egentligen vägdag idag. Men det får bli
Morgondagens huvudvärk. Dessutom vet jag att det kommer bli ett stort fett plus på vågen, vilket får mig att få ångest. Men jag har inte räknat ett dugg på mina sp denna veckan vi varit iväg. Nya tag imorgon!!! ✌🏻️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

FruBergsten
FruBergsten,
Hoppas du får en toppen dag
nouw.com/frubergsten
Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Åh vad kul att du också ska på bloggträffen här i helsingborg 😃
nouw.com/jenniferofhbg
Gabriella,
Såå roligt med lite nytt!!
gabriellasigfridsson.devote.se
Svar: jätteroligt att du ville komma 😊
Ändrar ditt namn under dagen imorgon 😊
sofiawerlin.se