Att stoppa tån i munnen.

Allmänt, Familjen ?

Söndag idag, jag och lilleman startade sista dagen på helgen med att gå upp halv 8. Wiho!
Nej men de är rätt okej när man ser vilken energi och glädje den lilla människan har.
I fredags lämnade jag Vincent hemma och tog med mig Klara till affären för att handla, vi handlade så vi kunde grilla ryggbiff, majs & ha potatisgratäng, broccoli och sallad till. Mums! Hela 14sp, men det fick det minsann vara värt!
Hela kvällen blev lugn med handboll & mys.

Lördagen startade Vincent vid 8, blev en massa mys för att sen äta frukost. Där lyxade jag till de med varm kokosmjölk & oboy.
Men lös hela förmiddagen i lugnt tecken, jag & klara bakade sen var det dags för lunch och sen skulle jag och lilleman iväg på babyshower för Martina.

Babyshower följt av grillning och bastukväll. Blev en del onyttigt under dagen och i all hast så glömde jag skriva in möget så jag hoppar helt enkelt över hela jäkla lördagen bara sådär. - vi låstas att den inte har existerat så tar vi nya tag idag!

Vincent gjorde premiär i matstolen igår middag. Han verkade uppskatta det så nu hoppas jag på mysiga middagar utan att ha han ståendes i knät. För sitta ner i knät, det ska man ju inte! 😏😂

Nej nu ska jag mysa lite till med Vincent som ligger här och leker för fullt, sen kommer nog snart Klara med. Börjar höra lite gny och vändningar innefrån hennes rum så snart kommer hon nog i världens fart! 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer