Att sluta andas..

Familjen ?

Slutar man någonsin att noja sig över sina barn? Slutar man kolla till dem tre gånger extra, och det där att gå enda fram för att se så dem andas som dem ska slutar det någonsin?

Klara är fyllda tre och på henne kollar jag alltid så allt är okej innan jag går och lägger mig. Lilla minsta gnäll går jag in och kollar henne, oavsett tid. Och paniken över att hon ska trilla ur sängen, gash. Den ska vi inte prata om.. Haha.
Har ju ändå lagt "stopp" men hon kan ju säkert trilla ner ändå, och någongång kommer det säkert hända..

Vincent som snart är 3månader, minskas oron för honom och att han helt plötsligt ska sluta andas? Att han helt plötsligt bara ska ryckas ifrån oss? Psd är nog något av de som skrämmer mig mest!
Jag vaknar 20gånger varje natt, minst. Bara för att kolla på honom, känna så han andas.

Glömmer då aldrig den kvällen vi satt och kolla på grey's anatomy, och där va en eller två bebisar som dog. Jag sneglade bort mot Vincent som låg nerbäddad i sitt babynest, han va väl kanske 2-3veckor.
Stirrade riktigt på honom men tyckte inte bröstkorgen rörde sig. Reste mig, titta. - inget. Gick närmare, - inget. Klappade på honom (brukade ge ett ryck)- inget.
Hann tänka tusen tankar och rycker tag i ungen.
Äntligen en reaktion, Roger blev helt chockad och sa att jag inte fick titta på sådana program längre.
Jag däremot, jag bölade resten av kvällen. -.-

Så vad säger ni, slutar man noja eller det kommer bara nya saker med åren? Haha.

Jag som fortfarande inte har modet att läggs honom i vaggan istället för i nestet bredvid oss, har försökt men har fått gå upp och hämta honom för att kunna somna..

Varför kan jag inte sova på kvällarna, trots att jag vet att jag kommer vara såååå trött imorgon? 😥

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer