Att offra tid från barnen..

Helgen närmar sig sitt slut och i detta nu försöker jag få Vincent att sluta pilla på tårna och försöka sova istället. Magen kurrar och tankarna är mest fokuserade på mat just nu - då vi åt lunch sent blev det sent mellanmål & barnen ville bara ha Yoggi till kvällsmat innan dem skulle lägga sig.
Och när de är så känns de både lugnare och bättre att äta när barnen somnat🤭🙌🏻

Helgen har som alltid gått väldigt fort, för fort. Jag hade gärna haft en vardagsvecka med två dagar, och sen en helg med dem dagar. Men så är det inre och det är så mycket som man vill hinna med när hela familjen är samlad. Speciellt eftersom det faktiskt går väldigt fort framåt och vips så jobbar jag vissa helger och ännu mindre tid med familjen samlad finns de.

Ibland känner jag mig dum som spenderar två kvällar i veckan på gymmet, och en morgon/fm. Jag missar läggning två dagar och i nuläget missar jag även onsdagens kvällsmat & kvällsmys då jag är inne på ww ViktVäktarna för vägning och workshop. Tanken är nog att det ska bli torsdag morgon så småningom. När Melissa är av med sin förkylning och snön kanske är borta så vi kan cykla in där. Känns för mig mycket att missa tre kvällar, sen samtidigt så vet jag ju att dem har det helt fantastiskt med sin pappa och då får han barnen för sig själva - värsta tiden på dygnet 😂🤦🏻‍♀️ haha!

Menmen.

Helgen - i fredags fick vi besök av Marcus och Olivia. Vi grilla, kolla på talang och umgicks. Supertrevligt!

Igår började jag morgonen med träning tillsammans med Senita. Därefter blev det att fixa med kläderna i källaren. 🤷🏻‍♀️🙌🏻 strök mer än halva dagen medans Roger fixade och dona i resten av huset. Jag är i kapp med tvätten iaf, och garderoberna är fulla av kläder - Melissa har nu övergått till 86 i mycket, men ja. Nästan alla kläder i 80 är kvar ändå för det passar ju 🤭 så 86 får nog mer bli när favvisar i 80 är i tvätten 😂🙈

Idag började vi dagen med myafeukost, för att sen lägga upp plan för dagen - pulkaåkning och då körde vi till Vedema för att inte bara gå till lekplatsen här i byn.
Med oss köpte vi korv med bröd - Roger hade fixat varmchoklad och dricka, packat och haft sig. Men ja, jag fixade barnen iaf 😂🤷🏻‍♀️ alltid något.

Frustrationen över att frysa, vara hungrig och att barnen va trötta, frusna, hungriga och otåliga ledde till dåligt humör för mig. Det försvann dock när vi efter 2timmars försök äntligen fick eld och kunde grilla - och äta!
Tänk vad lite mat kan orsaka, eller avleda kanske är mer passade. Efter de lände jag inte att min rumpa va blöt, det störde mig inte att mina tår frös eller att barnen va lite kinkiga.

Hemma blev det mys med mello och bakning. Nu sover alla tre barnen så nu ska jag fixa något att äta till mig och Roger och sen blir det filmmys innan sängen kallar.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Prästvägen , Finja

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Två veckodagar och fem dagar helg tycker jag låter som en superbra idé!! 😊
nouw.com/frokena
sofia,
Så är det alltid, helgerna hinner knappt komma innan dom försvinner igen. Förstår verkligen din känsla att du känner dig dum när du tränar och så men det är du verkligen inte. Det är inte så lätt att få ihop tiden men förstår din känsla 😊
nouw.com/sofialissmyr
Dajsiiiy
Dajsiiiy,
Du är ej dum som tränar du måste ta hand om dig också, du har dina barn hela ditt liv<3 men du har bara 1 liv också
nouw.com/dajsiiiy
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Men åh, så underbart att få upp eld och grilla i snön. Det ser verkligen så mysigt ut!
nouw.com/annaskarblom
Mirre,
Ohh en familjeutfykt, det såg verkligen underbart härligt ut, Mello kikar jag ej på
sweetwords.se
Michaela,
Jag tycker inte att du bör känna som du gör när det gäller träningen. Du behöver ju ha lite tankar på dig själv ibland också❤
nordengrim.nu
Fröken Rödlök,
Jag kan tänka mig att det känns så där när man är förälder och har barn och gör saker som inte har med barnen att göra men du måste samtidigt tänka på dig själv, så att du mår bra. Det genererar ju i att du orkar att vara med dina barn fullt ut de dagar du inte gör saker för dig själv! Se det inte negativt, det är en bra och positiv sak att göra tycker jag =)
www.frokenrodlok.se
Annaasvensson
Annaasvensson,
Förstår att du känner så angående träningen, MEN försök istället att tänka att du tränar för att må bra & mår du bra så mår sina barn automatiskt bättre😊 & jag blev sjukt sugen på grillat nu haha 😅
nouw.com/annaasvensson
Carolina,
Så mysiga bilder! Du är en riktigt supermamma💕
www.carolinakatjasusanna.nouw.com
evelinalundin
evelinalundin,
Ser verkligen så mysigt ut att göra det. Vilka fina bilder du har tagit
nouw.com/evelinalundin