Att kunna knäppa!

Jag avslutar denna dagen med ett stort jäkla leende på läpparna.

Imorse efter att jag och Melissa hade lämnat av Klara och Vincent på förskolan körde vi inom kvantum och hämtade ut paket för att sen styra bilen vidare till Sösdala där förmiddagen med finaste Emma. ❣️
Timmarna gick för fort så när det var dags att köra hem bestämde vi att jag skulle köra hem och hämta busarna och sen komma igen. Så sagt och gjort, jag lämnade!! Melissa i såklart trygga händer, men jag kände ändå att det var så himla jobbigt, haha!
Det gick ju helt okej, trots att Melissa är något suttig och hade varit lite olycklig. Men Emma skötte det bra ✌🏼

Eftermiddagen och kvällen gick i samma mysiga mönster, dock med lite mer fartfylld och inte riktigt lika lugnt och skönt. Haha.
Men såklart har det också sin charm, eller hur?

Bilden ovan är vad jag krängde på mig innan idag, stövlarna kunde jag dock inte knäppa när jag körde hem ikväll. Men något nöjd över att jag fick på mig dem innan på dagen, när benen inte va fullt så svullna ;)
Imorgon är det vägning, och det känns inre alls som vågen kommer vara på min sida imorgon. Känner mig tjock och svullen, äcklad.
Och ändå har jag varit så himla duktig med mina sp.. 😓 meen, morgondagens sorg! 🤗

Och vet ni. Imorgon kommer önskelistan upp. ✌🏼😂 - antagligen helt meningslös. Men där är kanske någon som inre kan komma på vad dem ska köpa och då kan lite idéer vara bra.

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer