Att inte orka..

Förtvivlan när man är så trött att man inte ens orkar gå in i sängen på kvällen, kroppen värker och allt säger bara "ligg still" men egentligen blir det inte bättre för det gör minst lika ont att ligga så.

Somnade på soffan igår, mitt i filmen.. Som vanligt. Nej men har känt mig extra trött de senaste dagarna, trots att jag sovit en stund på dagen har jag inga som helst problem att gå som en zombi resten av dagen och slockna på två sekunder på kvällen. Skönt kan vissa säkert tycka men jag tycker mest det är jobbigt för det är ju den lilla värdefulla tiden man har tillsammans med sin sambo, och igår sågs vi inte alls mycket - tar igen det idag istället för idag ska barnen till sin farmor och farfar.

Svärmor sa för en vecka sen ungefär att de tyckte vi kunde behöva en kväll utan barn. Ut och äta, gå på bio eller vad vi nu kände för. Då kändes det mest som "jaja, om vi måste så." Tycker det är mysigt att vara med barnen, trots deras utbrott och härligheter... Men idag känns det rätt skönt, dels för att jag vet att jag och Roger kan må bra av att bara få vara vi, få umgås och bara va. Inga barn att passa upp, jaga, mata, somna.. You name it.
Så idag blir nog en bra dag/kväll! :D hoppas innerligt att barnen sköter sig bara så svärmor och svärfar orkar med dem ;) haha!

Jag vet inte vem som är mest taggad, Vincent eller Klara. Det enda jobbiga är nog att vi faktiskt lämnar barnen efter lunch, när lilleman ändå ska sova. Innebär det då att han faktiskt kommer sova när vi åker därifrån eller hur blir det? 🤔😩 aja. Den tiden den sorgen. Nu tar vi förmiddagen till bus & mys, och lite städning & packning 😅

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

Celine,
Hoppas du känner dig piggare snart <3
celinelf.blogg.se