Att himlen bara kan öppna sig.

Hej fina ni!
Här sitter jag i skogen och jämrar mig över att jag har ont lite överallt. Blö! Haha.
Vi körde hit i förmiddags, till Breanäs (tror det stavas så iaf!) för att plocka blåbär med Rogers föräldrar och syskon. Supermysigt, tycker till och med jag som inte gillar skogen. Haha. Menmen. Vincent och Klara har trivts så då gör jag med det, såklart.
Tanken va dock att vi skulle varit här redan vid 9, vi kom dock närmare halv 11 eftersom vi hade en förfärlig kväll & natt.

Vincent mår så fruktansvärt dåligt på kvällarna och nätterna, hostar i sönder sig själv, får upp massa slem. Så igårkväll gick där 3maskiner tvätt & säkert 2 hushållsrullar med papper till detta lilla barn 😩 jag orkar snart inte mer, att se sitt barn må så dåligt under kvällarna och nätterna, det är hemskt!

Men friskluft är ju bra för oss alla så att vara ute gör ju ingen skada och han är ju inte sjuk sjuk, utan mer medtagen. Han är frisk i övrigt förutom den jäkla hostan. Han har varit pigg och glad under dagarna alla andra dagar men igår eftermiddag märkte man av det lite och nu på förmiddagen har man verkligen märkt av det, han har mest velat mysa och sitta ner. Inte alls så mycket energi som vanligt.

Aja.
I torsdags körde vi en sväng till Hästveda marknad, åt marknadsmat, kollade på folk och köpte lite smått och gott.
Perfekt väder också, kanske inte för en marknad då de va lite väl varmt på sina ställen, men jag klagar inte för hellre varmt så man måste klä av sig än att behöva ha fleece och skit på sig. Haha!
Efter marknaden blev det en sväng till BVC för vägning och mätning av Vincent. 85cm & 9.6kg. Följer kurvorna hyfsat, dock till vår stora besvikelse hade han ju gått ner ett halvt kilo sen han va uppe och vände på 10kg. 😏 menmen. Hur vill dem att han ska kunna hålla sin vikt när han inte får behålla någon mat? Ekvationen går inte ihop.
Kvällen spenderades tillsammans med Emma, Julia, My & Bettina på Casablanca i stan. Supermysigt. Där satt vi och tragga, åt gott och bara va i 5timmar. Haha!

Fredagen gick till att ta igen sig efter kvällen och natten innan. Roger tar ju det mesta, men man vaknar ju ändå och det blir avbrott i sömnen.
Blev en del mys med grannbebisen & att kolla vad Roger gjorde, då han höll på i trädgården ;) haha!

Jag och Vincent valde dock att nu efter vi ätit lite lunch inte följa med in bland blåbären igen, utan vi tog en liten runda med vagnen och nu sitter jag här, i bilen och han sover i vagnen utanför. För några minuter sen öppnade himlen sig så snart kommer med Klara och Roger kan jag tänka mig. Haha!

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Sibbhult

Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Missade Hästveda, är nästan där varje år, totalt glömt detta året haha! 😊 Hoppas det blir bättre för lilla pojken din snart <3
nouw.com/angelicaelversson