Att försvinna från omvärlden

Godmorgon, eller hej kanske passar bättre såhär på förmiddagen.
Jag och Vincent har varit varken ett tag, medans de andra två sovit lite längre även idag. Skönt för dem, men även mysigt för mig och lilleman.
Han är nu på insomning, eller iaf vad jag tycker det ser ut och låter som nu när han ligger här och äter. Han hade svårt att komma till ro när jag satt och försökte ge honom mat i soffan så gick in och la mig i sängen. Funkar nästan alltid, för där blir han lugn och på något sätt försvinner allt runt omkring och det är bara han och jag. Eller ja, nu är det bara jag för nu sover den lille gossen snart ;)

Vädret är sådär, inget direkt inbjudande att gå ut i egentligen. Men jag är sugen på en promenad så jag ska nog ändå försöka lägga fram förslaget.


​Att ha två delad pyjamas på vår vildning va nog inte det smartaste ;)

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Finja

Gillar

Kommentarer

AnixNilsson
AnixNilsson,
Det här vädret förstör för många, jag gick 1 km men höll på att blåsa till is. Vinden var alldeles för kall, så klä på dig ordentligt 😄
nouw.com/anixnilsson
emmamatildaa
emmamatildaa,
Jag kan tänka mig de! Men usch, jag vet inte om jag är så sugen på promenad längre, lillgossen vägrar för det mesta vagnen och det blir nog för kallt för honom att vara uppe när de blåser😏😆 haha
nouw.com/emmamatildaa