att försäkra det dyrbaraste vi har.

Bloggträff

Inlägget är i samarbete med barnförsäkring,se

Att försäkra det dyrbaraste vi har är en självklarhet för alla speciellt när man blir inmatad redan under graviditeten om allt man ska göra och inte göra när bebis är ute.
Sen är det kanske mer frågan, vilken försäkring är bäst - vad är det som gör just den försäkringen till den bästa för mig och mitt barn och vad går jag efter?

Inne på barnförsäkring.nu kan du läsa mer om barnförsäkringar, varför man har dem och vilken försäkring som ger vilken ersättning/skydd vid olika saker.

Gud förbjud att något skulle hända barnen, men om det skulle hända något eller om barnet blir allvarligt sjuk kan det vara en fördel att vet att där är ersättningar att ta ut, för kanske är det så att du inte kommer kunna jobba under en längre period av någon anledning och kanske är det många sjukhusbesök. Vem ska annars ersätta dig med detta om du inte har en försäkring som hjälper dig? Det är inte lag på att ha en barnförsäkring, men det är absolut något alla föräldrar bör teckna på sina barn, för hur det än är. Det får ju absolut inte hända dem något, men gör de det så är man lite sent ute. Man kan ju inte direkt teckna en försäkring när skadan redan skett.

peppar peppar har vi bara använt ersättning från våra barnförsäkringar vid akutbesök och sjukhusvistelse. men det är ändå lite för hur det än är så kostar det att både köra, vara vaken halva natten kanske och inte tala om att oron i kroppen kryper som envisa pissemyror. Då kan man trösta sig lite med att man inte ligger ute med en massa pengar för detta iallafall utan att det är någon annan som får stå för det bekymret när man har nog med barnen.

Gör som vi, teckna en barnförsäkring på ditt eller dina barn och håll alla tummar och tår på att du inte behöver använda den, men om du skulle behöva så har du den innan olyckan är framme.

Med bilder på mina försäkrade guldklimpar avslutar jag nu detta inlägg och hoppas att ni som inte tecknat någon försäkring på era barn, i alla fall går in och kollar på hemsidan och läser. Kanske är det så att just detta inlögg gjorde så att du försäk

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer