Andra natten i tält ❣

Familjen ?

Godmorgon onsdag, från ett någorlunda varmt tält. Solen börjar titta fram och därmed börjar också tältet värmas upp, något jag vill påstå att det verkligen inte varit inatt. 😖 men ja, att krypa nära och få kroppsvärme från varandra hjälper ju, så vi har nog legat kloss i kloss alla fyra. Haha!
Har sovit bättre inatt än föregående att iaf, Vincent har vad jag vet sovit hela dagen - Wiho! Och vaknade som en solstråle klockan 6, mindre kul kanske och vi har ingenstans att ta vägen så nu har vi suttit och lekt i tältet sen dess, ja förutom den svängen vi var och bytte Blöja och kissa. 😎

Klara sover fortfarande och Roger slumrar nog till emellanåt, trots att Vincent gör allt i sin makt för att väcka honom med både att krypa på honom, banka på honom och kalla på honom. Haha! 😂 när resterade del av familjen har vaknat blir det att fixa lite frukost, klä på oss och sen blir det nog någon aktivitet. Vad? Ja det vet vi inte riktigt än. Jag var sugen på lekland, men det närmaste leklandet hade tydligen inte öppet på vardagar nu under och sommaren sen blir det en längre bit att köra till något av de andra så vi får se vad vi ska hitta på :)

Ha en bra dag alla 😘

Puss & kram Emma-Matilda

  • Familjen ?
  • Nära Tomelilla

Gillar

Kommentarer

Misstossequeen,
Så mysigt 😊
Ha en bra dag 😊
misstossequeen.se