Andra december - mor & dotter dag <3

Allmänt
För det första så var det ju världssämst att man inte kan vända tangentbordet på ipaden när man ska skriva är. Det drog ju ner hela grejen att skriva just här och inte på telefonen. Men okej, jag ger det ett försök!Idag är det den 2 december, och jag tänkte skriva september. Men det var nog bara för jag satt och tänkte på den 2september och att K är född då. Haha!
Idag har jag och Klara varit i stan, andra dagen denna veckan för vi var inne en sväng igår också, träffade mamma, pappa och B ovh J en sväng. Fika och hade det mysigt. Diskuterade även julen och vad som är viktigt med just julbordet osv. För mig är skinkan, senapssillen och köttbullarna viktigast, gärna i en saligblandning på tallriken för jag är inte som alla andra och vill äta sillen för sig och köttet för sig. Har aldrig gjort och kommer nog aldrig göra det om man inte blir bjuden på någon fin tillställning där det serveras i omgångar. Men då kommer jag nog bli besviken över det, för julbord för mig är på det viset, så är det bara!Aja, annars är det nog gemenskapen som är viktigast med julen, att man träffas har det mysigt och bara tar det lugnt. Just julklappar har varit överskattat i flera år, tycker nog att man kommer ur det där lite när man blir äldre. Iår har vi beslutat att vi inte ska köpa några julklappar till varandra, vi har ju varandra, och ett hus som vi vill göra grejor med och då är det bättre att lägga dem pengarna där. Klara kommer såklart att få julklappar och hon är redan smygbörjat med sin adventskalender som så fint hänger på den gräsliga väggen i köket. Gräslig var kanske inte rätt ord, men jag stör mig på den för den passar inte in i vår stil.. Menmen!Igår fick hon klämmor & tofsar och idag fick hon en Nallepuh bok. Nog om julen (för det tryggas så mycket om det alltid annars) och tillbaka till vad vi gjort idag; vi var i stan, bytte lite grejor kollade rundor, handlade mat och va hos frisören. Inte riktigt i den ordningen men jag är så himla stolt över vår lilla loppa. Jag höll henne vaken lite längre än vad hon brukar vara på middagen, bara för att hon skulle sova genom min klippning men så blev inte fallet ändå. Dels för att jag tyckte inte det blev tillräckligt bra ovh sen för att K inte sov så länge som jag tänkt hon skulle göra. trodde såklart det skulle bli kaos när hon vakna men inte, hon satt som ett fint lutet ljus tyst i vagnen tills jag var färdig och då sa hon "mamma klippt sig, du är fin mamma"Åh, jag smälte kan jag ju tillägga. Hihi!
Nej nu får jag nog avrunda detta extremt osammanhängande inlägg och kanske försöka sova, trots allt sista lediga dagen imorgon sen väntas jobbdagarna -.- :D haha.
Före
Efter 
Lite butterkaka kanske?;)
Lite belöning i form av skumtomtar, såklart när man varit så duktig! Puss & kram!

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer