Älskade barn!

Familjen ?

Hej alla fina!
Lite tomt har det allt varit på bloggfronten men familjen går helt klart före i alla lägen!
Igår vaknade Klara med huvudvärk eller en orolig kväll & natt. Hon vaknade dessutom på tok för tidigt så tanken slog mig först att det var sömnbrist. Hon fick alvedon och någon timme senare var hon pigg och ville till förskolan. Förklarade hur det va och bad dem ringa mig om det var något, oavsett när på dagen det skulle inträffa.
Någon minut i 12 ringde dem och sa att hon inte hade ätit något, att hon frös, hade ont i huvudet och kändes varm.
Jo minst sagt, det var en kokhet Klara jag hämtade hem från förskolan. Hemma satte vi oss i soffan och mös medans lillebror sov vidare en timme till.
Gav även en ny dos av alvedon och en stund senare somnade hon, och sov en stund innan vi skulle bege oss till BVC. Tanken slog mig att ställa in besöket men Klara va pigg och ville dit.
Besöket på BVC gick superbra, förutom att vi tog en snabb vikt på lilleman och det verkar inte som han går upp något i vikt, nej han står kvar på samma vikt som för en månad sen och det var dessutom med kläder på igår. 😥
Så nu är vi i valet och kvalet här hemma om vi själva ska köra mjölkfritt till han återigen eller ifall vi ska invänta besöket hos allergiläkaren i oktober? 😑
Han mår ju inte dåligt, han har inte ont? Han är glad och pigg? Borde han inte mått dåligt om han varit allergisk mot mjölkprotein? 😒 det enda är att han bajsar flera gånger om dagen. Men hade liten fundering på ifall det kunde vara så att han inte hinner ta upp näringen utan att det kommer rakt ut?!

Men hon hade under kvällen varit lite bättre dock somnat redan vid 18.20 och sov nästan hela natten förutom ett uppvaknade vid 22 för att kissa. 🤗 hon vaknade med energi imorse, och den har hållt i sig, nu på fm har vi varit borta på lekplatsen och lekt. Uppskattat av båda barnen, när vi gick hem stötte vi på Senita och Oliver och stannade och snacka en sväng innan vi gick, gjorde mat till Vincent och strax därefter somnade han.
Sen dess har jag och Klara suttit och myst i soffan och tittat på barnprogram. 😍

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer