Allt samlat på samma sida 👌🏼

Inlägget är i samarbete med Babyworld.se

Hej finisar!
Tycker ni som jag att det är supersmidigt när man har allt man behöver samlat på samma ställe?
Att man inte ska behöva klicka rundor på 15olika sidor för att hitta allt man söker?

Jag älskar sådana sidor, och jag har funnit en ny sida, en sida som jag faktiskt inte har varit inne på innan, babyworld.se. . Har du hört talas om den sidan? :D

I sortimentet finns allt du kan tänkas behöva, tillexempel när du är gravid och behöver införskaffa allt som behövs för en ny familjemedlem.
Bilbarnstolar, barnvagnar, kläder till bebis och barn, produkter till dig som förälder, en mängd olika leksaker, andra bra produkter för bebisar. Men också säkerhetsprodukter för hemmet.

Just deras barnrumsinredning har jag fastnat för. Där är så mycket som jag känner att jag skulle vilja köpa, både till Vincent och melissas rum men också till Klaras nu när vi går i tankarna på hur vi ska göra där inne.
Klara är typiskt flickeflick och har gärna allt rosa. Men jag känner att det kanske är en färg hon kommer tröttna på, kankse ska jag försöka få ni lite mer neutrala färger på hennes rum så hon inte vill göra om rummet igen efter ett år för att det är "barnsligt". Men sen är det svårt med för det enda hon tittar på, och hon säger att hon kan tänka sig är ju just dessa färger. haha!

Men vem gillar inte dessa underbara möbler i sammet? jag är helt såld.

Har ni inte checkat in hemsidan tidigare tycker jag verkligen att ni ska göra det, det bästa av allt (förutom att mycket är samlat på samma sida) är att dem har alltid till lägsta pris genom prisgaranti, och har hela 365dagars öppet köp. - hur fantastisk är inte det? Ibland tycker jag knappt man hinner få hem varorna innan man måste ha skickat tillbaka det.

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Låter suveränt! Det hade jag ingen aning om 😀
nouw.com/emmamehrali
lillaax
lillaax,
Ljuvliga möbler som hade gjort vilket rum som helst magiskt! Låt henne ha ett rosa rum och om några år kan det göras om igen 😊
nouw.com/lillaax
Livetsomemelie
Livetsomemelie,
Babyworld är en så fin och härlig hemsida med massor av fina saker, jag älskar dem! 😊
nouw.com/livetsomemelie
moiii
moiii,
Åhh dom har verkligen en massa fina saker 😍
nouw.com/moiii
Jenny,
Jag älskar den sidan och alla andra sånna sidor där man hittar allt och inte behöver leta runt!!
Möblerna du lagt in bilder på var verkligen super fina!! Sånna skulle jag vilja ha i min dotters rum!!! Så fint!!!!

Ha en bra dag,

kram kram
jenzel.se
sofia,
Jag har faktiskt aldrig hört talas om den sidan! den låter ju verkligen grym 😊
nouw.com/sofialissmyr
Therese,
Så fina möbler! 😃 Förstår din rädsla lite, speciellt dyrare saker så som sängar och sådant vill man ju inte köpa nytt "i onödan". Själv tycker jag grått och rosa är en otroligt fin kombination, så jag hade nog försökt få in gråa "basmöbler" och gått loss helt på rosa "piff". Sängläder, gardiner, sänghimmel, mattor, tavlor osv.. 😃
www.theresewiksten.se
Madde,
Möblerna var verkligen jättefina. Då jag har mycket grått hemma funkar just den rosa färgen så bra.
www.nouw.com/madelena