Akuten!

Vem kunde tro att vi fyra timmar senare forfarande sitter på akuten och väntar på en läkare? 😴
Jag vill hem & säkerligen Melissa med, men just nu sover hon gott i min famn så om vi är här eller hemma spelar nog inte henne någon större roll.

Jaha och varför är vi här då?
Jo.. Igår va Melissa extra tuttig hela dagen och ville vara nära, vilket hon såklart fick. Men när Vincent i frustration bara skrek för att han inte fick vara med Klara och Ella och leka så kände jag att vi fick bryta detta.
Jag satte mig då på golvet på Vincents rum med Melissa vid bröstet och Vincent han nöjde sig med det. När Melissa sen hade ätit färdigt la jag ner henne på ett täcke på golvet, och där fick hon ligga en stund. Vincent lekte med sitt, kolla till Melissa ibland men brydde sig inte så jättemycket. När Ella och Klara kom in på rummet för att Ella behövde hjälp med att knäppa en klänning vände jag bort blicken två sekunder och då av någon anledning (Vincent stod precis vid Melissa och hade bara någon sekund innan klappat fint på henne) sparkade Vincent på Melissa, rakt i huvudet. Vart exakt vet jag faktiskt inte men Melissa blev jätteledsen och så blev Vincent.

Dock tänkte jag inte mer på det mer än att jag självklart hade henne under uppsikt men när de hade gått hela eftermiddagen och kvällen släppte jag tanken på att något skulle ha hänt henne, eftersom hon va som vanligt.

Men idag på Bvc när jag berättade om händelsen blev hon lite konfunderad och tyckte att vi skulle åka in och kolla henne. Hon rådfrågade med läkaren på VC i samma byggnad som tyckte att vi skulle till barnakuten. Och efter ett samtal till barnakuten blev det bestämt att vi skulle in och kolla henne.
- varför?
Ja.. En bra fråga eftersom det va så pass många timmar efter, Samtidigt som jag aldrig kommer kunna förlåta mig om något händer henne och jag faktiskt inte kollat upp henne.

En kick som kan ta illa, men förmodligen är allt bra. 🙏🏼❤️

Puss & kram Emma-Matilda

  • Nära Kristianstad

Gillar

Kommentarer

8barnochfru
8barnochfru,
Hoppas ni slipper vänta allt för länge 💖
nouw.com/8barnochfru
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
hoppas ni får åka hem snart 🌸
nouw.com/jenniferssynpalivet
minskatt
minskatt,
Hoppas att de inte va någon fara men klart bra att träffa en läkare eftersom hon är så liten!! 💗
nouw.com/minskatt