Ajaj.. :(

Familjen ?

Skulle tagit fler bilder ikvöll, men Vincent va på sånt strålande humör (eller inte 😓) så verkens orken, lusten eller tiden fanns där.

Blev iallafall god mat, baconlindad kycklingfilé fylld med Philadelphiaost, klyftpotatis, sallad & bsås. Till efterrätt blev det blåbärspaj & sen grönsaksdipp & godis 👌🏻👀
Mätt så jag mår illa, 😶 men höll mig inom dagens poäng förutom med 4vb..✌🏻️ alltid något! Känns dock som magen har problem att ta hand om allt, vi får se hur jag mår imorgon helt enkelt -.- haha!

Vincent han har varit på hemskt humör hela kvällen, varit så himla olycklig. Tror det dels är tanden som nästan nästan är genom, sen lire magen (kanske samband med tänderna) sen närhetsbehovet och sen har han faktiskt hadt väldiga problem med magen så nu har han sår i rumpan trots att jag smörjer vid varje byte 😓😓 så nu ikväll har han fått ligga bar, han lyckades kissa på täcket på golvet och han kissa på mig, men några ner skador har de inte varit så de känns ändå rätt okej!

Nu ligger jag med honom i sängen, han rycker till emellanåt och panikskriker. Varför vet jag inre, men jag hoppas att de avtar och att han kan få ro och sova inatt. :/

Tack alla fina vänner för ikväll, och förlåt för skrikiga barn.
👶🏻👧🏼. 😓

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer