Äcklas

Min resa! ????

Hallå!
Idag startade vi morgonen med strålande humör, från båda barnen. Detta trots att det blev en väldigt sen kväll för dem igår. Kvällen som för övrigt var supertrevlig och barnen skötte sig bra ;)

Igår när jag bytte om inför kvällens kalas passade jag på att prova en klänning som jag köpte för ett tag sen, en klänning som är tanken att jag i sommar ska kunna gå i. Kunna känna mig fin, och visa upp mina då förhoppningsvis lite bruna ben! Den satt bättre än vad den gjorde för en månad sen. Provade även en byxdress som jag köpte ungefär i samma veva, en byxdress som jag hade i tankarna när jag beställde den att jag skulle kunna ha på min födelsedag - om en månad. (som för övrigt känns helt knäppt, att jag snart är 25, halvvägs till 50! :o)
I alla fall så provade jag den, den som jag för 1,5månad sen inte ens fick upp över rumpan. Den satt nu som en smäck. Ja, förutom degmagen som väller ut, kärlekshantagen som stör mig och celluliterna som syns på lår & rumpa. Men annars satt den rätt okej, så finns de hopp om att jag om en månad kan ha den? Just för stunden kändes det som de, det kändes skit bra och någonstans inom mig tyckte jag till och med att jag så skillnad, skillnad sen jag började med viktväktarna.
MEN, när vi kom hem igårkväll och skulle gå och lägga oss då kom ångesten, ångesten över min degiga mage, mina tjocka lår och min stora rumpa. Armarna som äcklar mig och dubbelhakan som envisas med att inte försvinna.
Denna äckliga känsla förföljer mig även idag. Även idag känner jag mig tjock, ful och äcklig. BLÄ.
Och varje gång jag ser mig själ i spegeln, när jag är på toaletten, eller när jag går förbi spegeln utanför Klaras rum äcklas jag, jag äcklas av mig själv och inser att idag är ingen bra dag.

Det är tur mina underbara barn lyser upp tillvaron denna torsdag, och att min älskade sambo snart kommer hem. Han som jag vet älskar mig, trots allt. Underbara han!

Nej nu ska jag faktiskt mysa med Klara medans Vincent sover, vi ska kolla på trassel. Gårdagens kalas tog på krafterna för Klara är jättetrött. haha! (startade att skriva imorse när Vincent somnade, men han sov bara en liten stund så hann inte skriva klart sen var det dags att somna honom igen och sen gå att hämta Klara och nu sitter vi här. Återkommer kanske ikväll, med lite mer positivt inlägg. haha!)Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Har samma känsla idag. . Och har den känslan ofta :/
Sofiethufvesson
Sofiethufvesson,
Du är så fin Emma! 😘 och du kämpar på så bra! Både du och jag fixar detta 💪
nouw.com/sofiethufvesson