5månader

Familjen ?, Onödigt vetande

Älskling & lilleman sover, Klara är inne hos grannen och leker. Så jag passar på att sträcka ut mig i sängen framför ett halvt avsnitt av Scandal.

Igår va det kalas för barnens kusin Isabelle som fyllde 3år. Så hela dagen va vi iväg, vilket märkets på Vincent. Han är inte så jätteförtjust över att där är massa liv runt omkring honom, han blir stressad och har svårt att komma till ro.
Men trots det lyckades Roger få han att sova en liten stund, dock inte tillräckligt. - dessutom skrek han hela vägen från Ängelholm.. 😓
Avskyr att köra bil när han skriker, men ingenting funka. Han var övertrött & att han hatar att åka bil gör ju inte saken bättre.
Hemma somnade han i alla fall & har faktiskt sovit rätt okej hela natten. 👌🏻 förutom de två gånger han vaknat till av att det krampat i magen. Dock hjälpt med lite massage och sen har han somnat om igen.

I fredags va vi och åt på wokhouse hela familj. Mysigt & väldigt gott. Vi kom överens att jag skulle prova att få i mig mjölkprotein (i detta fallet glass).
Så nu står vi i det svåra, har han haft ont i magen för att jag har fått i mig mjölkprotein eller är det för att hans mage har svårt att jobba undan maten han har börjat äta? Eller är de en blandning? 😥 så svårt att veta och jag hatar att inte veta.
Jag åt nämligen igår med, när vi va på kalaset. Men han har inte jätteont i magen. Man märker bara att han är påverkad och inte kan bajsa som han ska.. & det bästa - INGA prickar. 🙏🏼 jag hoppas innerligt att han klarar av mjölkproteinet, att hans reaktioner inte existerar längre och att han hädanefter kan äta som vanligt.

-
Nu hör jag att Vincent börjar vakna, så jag ska fixa lite lunch till oss så vi kan äta innan vi ska njuta av det fina vädret i bjärnum där vi ska titta på när Roger & Hörjapojkarna spelar boll. 👍🏻

Source error

5månader, vart tog tiden vägen? ❤️

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer