23.28

För exakt tre år sen, denna dagen hade jag sjukt jäkla ont just nu.
Just exakt i denna stund, och i 20minuter till skulle jag ha så plågsamt ont för att sen 23.28 föda fram en helt perfekt liten pojke - vår Vincent.

Att bli tvåbarnsmamma var något helt fantastiskt, något som jag hade längtat efter sen vi fick Klara. Men ändå fanns stressen, paniken och rädslan att inte kunna älska ett barn till lika mycket, att inte räcka till.
MEN samma sekund som jag fick upp vår älskade 4kilos klump på bröstet så kände jag redan då, att kärleken även där var villkorslös och absolut inga konstigheter, hur kunde jag ens tvekat?!

Att bli tvåbarnsmamma var många olika känslor, inte bara att få ett nytt barn. Nej att nyförlöst få massa skit upptryckt i huvudet, att där och då tappa talförmågan och inte alls veta vart man ska bli av. Känslan av att få ett slag i magen när man ligger ner.
Kanske inte riktigt det man förväntar sig när man ska vara i sin egna lilla bubbla, men underbar och fantastisk bebisbubbla.

Bubblan sprack redan på morgon efter, och jag kommer aldrig kunna förstå det. Jag kommer framförallt aldrig kunna förlåta det.

MEN nu är det ju faktiskt inte det.
Nu är det VINCENTs födelsedag, min allra bästaste pojk. Min älskade son. åhhh. kärleken är starkare än vad den var samma minut som du kom ut, och redan då var det så stark att inget någonsin kommer kunna komma mellan oss.

och idag har han fått bestämma aktivitet, och idag valde han att vi skulle åka och bada.
Så det har vi gjort med, dock inte på samma ställe som vi brukar bada på - på det stället vi trivs på. Haha
Nej tyvärr har dem fortfarande stängt efter sommarens härjande av bakterier, så vi fick kolla oss omkring och se vart vi skulle ta vägen och vi ville ha lite mer än bara en liten plaskpool till barnen.
Så vi bestämde oss för Högevallsbadet i Lund, vilket tyvärr inte var det jag hoppades på. Men barnen hade kul, något kallt i vattnet och vi var inte alls kvar så länge som vi brukar vara i och bada. Men kanske lika bra det med tanke på att Vincent valde mat - Hamburgare , hemma!

Så när vi körde från Lund bestämde vi oss för att ta ett stopp med energi påfyllning i Höör för att barnen inte skulle somna påvägen hem, jag däckade. och Melissa somnade samma sekund som vi satte henne i bilen men de andra två kämpade sig med ipaden. wiho!
Fika och handling på Citygross i höör innan vi tog oss vidare hem, och fixade på begäran hamburgare till Lilleman.

Jag tror och hoppas att hans dag varit bra, jag grät imorse när vi sjöng för honom och jag gråter nu. Känslosam dag?! japp.

Och nedan ser ni en liten bildbomb på självaste födelsedagsbarnet.
Imorgon vaknas kalas, så nu ska jag krypa ner bredvid min älskade sambo & hoppas på några timmars sömn.

I magen, på Beräknat datum. Han hade dock inga planer på att komma ut ;)

Nyfödd :D

1år :D

2ÅR! :D

3ÅR! :D

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer

Nilla,
Så härligt att läsa om när Vincent föddes. Såå fina och söta barn du har 😊 Jättefina bilder 😊
blankatorpet.blogspot.com
Evelina,
Vilket fint inlägg! Grattis till din son 😃
evelinarou.com
Denevigaresenären
,
Vilken sötnos! Grattis i efterskott! 🌸❤️ Visst är det helt otroligt hur mycket man kan älska en liten människa? Gränslös kärlek 😊
Fnulan,
Tack för att få läsa om en stor dag i ditt liv, och din lilla födelsedagsbarns liv också för den delen. Så söt han är!!
www.fnulan.se
charlottelinden.se,
Åh, så fint inlägg! Helt underbara bilder på syskonen också. <3 De där tankarna angående att man är rädd över att inte kunna älska ett till barn lika mycket som de flesta verkar otroligt vanliga. Jag tror att jag har hört det från alla som har fått ett till barn. <3
charlottelinden.se
Jennie,
Va fint skrivit! Grattis till Vincent 😃 Så fina bilder också💕
beautyela.se
Kamilla,
Fina bilder på er stora kille. charmog i morgonrock och rullskridskor.
kamillaskamera.com/
Aqpsjumper
Aqpsjumper,
Åh vilket underbart inlägg, gör mig så varm i hjärtat att läsa 🌸 Hoppas födelsedagskillen hade lika roligt som han tänkt sig trotts att det blev lite tokigt med stället ni badade på 🍁
nouw.com/aqpsjumper
Matilda Berlin,
Men åh! STORT, STORT, STORT GRATTIS till honom <3
matildaberlin.se
Amandizan
Amandizan,
Vilket fint inlägg! Låter helt fanastiskt att vara 2 barnsmamma 😃 En dag vill jag också bli det. Hoppas maten smakade gott och kalaset blev supertrevligt! 😊
nouw.com/amandizan