? - nu kan du få mig så lätt.

Allmänt
Praktik som gäller idag, enda fram till klockan fyra, egentligen borde jag nog vara kvar till fem.. Men jag orkar verkligen inte det så jag tror jag försöker gå när Sebastian går vid fyra.
Praktiken flyter på bra i alla fall, men jag längtar verkligen tills den är slut. Dock ska jag tillbaka en vecka senare i December eller i januari igen, wihoo.. NOT! Fast då kommer jag bara ta det som en lek, inte allvar. Det känns liksom som att praktiken tar slut på fredag och sen är det skit samma.
Omdömet lämnas in på fredag och då är det skit samma, eller? ;D haha.
Jag tycker det!

Jag ifrågasätter mig varje dag om lärarprogrammet verkligen är något för mig eller om det är meningen att jag ska göra något annat. Jag får känslan av att jag inte vill detta, ofta! Men sen får jag känslan av att jag verkligen vill det och tycker det är jätte roligt. Det känns som att jag får vänta och se efter nästa praktik och nästa termin, för nästa praktik tänker jag verkligen INTE vara på ett dagis. Det är en sak som är säker. Nejtack!

Mellanstadiet, eller högstadiet. Ja det blir nog bra.

Men nu ser jag att tiden rinner iväg. Tillbaka till barnen och lekarna. Tur barnen är söta i alla fall, blev överröst med kramar imorse! (y)

hug?

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer