? - det är så jag säger det.

Allmänt
Jag som många andra har ett flertal gånger bytt från blogg -> blogspot -> devote och tillbaka till blogg igen. Ännu en gång har jag skaffat mig en blogg på blogg.se. Hade tänkt starta en ny fast inte förens i januari. Alltså den förste januari, men jag hade tråkigt ikväll så tänkte att jag lika bra kunde göra en nystart redan nu.

En nystart blev det för mig för i slutet av augusti, jag lämnade tryggheten bakom mig och bestämde mig för att flytta 43mil hemifrån, närmare bestämt till Örebro. Jag kom in på lärarlinjen och beslöt mig för att inte fullfölja jobbsökandet i Stockholm utan att sätta mig i skolbänken igen.
Det är nog det bästa beslutet jag har gjort denna hösten, men ändå det absolut sämsta! Jag lämnade familj, vänner och allt som hade någon betydelse. Jag kommer aldrig kunna få tillbaka det jag lämna bakom mig för det fanns så mycket som jag förstörde i samband med flytten, men som ledde till bättre saker för personerna i frågan.
Men här uppe har jag träffat underbara människor, tjejer som killar. Stora som små, knäppa och galna är de i alla fall hela bunten och jag gillar de.

Tråkiga föreläsningar, mer eller mindre knäppa seminarier, trevliga fikakvällar och kuliga fester. Örebro folket är helt klart bra, även om folket inte alltid kommer från Örebro. För det är ju så, ett ställe som en studentstad innefattar många utomstående, bästa blandningen! ? För 2 månader sen, tror jag det var. Inte helt säker. Bestämde jag mig för att jag skulle byta namn, jag och mamma pratade om det på vägen upp till Örebro när hon körde mig hem efter en vistelse i Skåne. Jag vet inte riktigt om hon tog mig på allvar då, men jag menade allvar och sen dess har alla mer eller mindre kallat mig för just MATILDA här uppe, and I like it! Det är några, ytterst få som säger Emma, annars är det Matilda, Sigge, Sigmund och EmmaMatilda som tilltalas till mig, men det är okej. Det är svårt för folk att registrera, jag borde bytt innan jag flytta upp så jag hade presenterat mig som Matilda.

Hittentills har det funkat, men mina söta Skånevänner nappar inte på Matilda, utan för de är jag fortfarande Emma. Vilket kommer bli knäppt när vännerna härifrån och nerifrån kommer träffas, det kommer bli helt fel och även när mina föräldrar kommer upp. Så den förste är det upp till bevis hur det kommer funka i min hjärna! :)
Men nu är det film som gäller för mig, jag har praktik imorgon och jag behöva alla timmar jag kan i sömnväg.
hug ?

Puss & kram Emma-Matilda

Gillar

Kommentarer